Νεδελτζίδης Ανδρέας Α.Ε. - Αντιπροσωπείες - Διανομές - Υπηρεσίες Logistics
Ελληνικά
English
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017
Αναζήτηση: 
Νεδελτζίδης Ανδρέας Α.Ε. - Αντιπροσωπείες - Διανομές - Υπηρεσίες Logistics
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η συνεργασία της με τις...
ΚΑΡΙΕΡΑ
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό...

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

"ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS"

Η εταιρεία "ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε." δραστηριοποιείται στις αντιπροσωπείες - διανομές - υπηρεσίες logistics εδώ και 23 χρόνια και έχει αποκτήσει ηγετική θέση στον κλάδο αυτό. Με το εξειδικευμένο προσωπικό της , σε όλους τους τομείς της εταιρείας, παρέχει όσο το δυνατό τις καλύτερες υπηρεσίες της.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "SERANO"

        

SERANO E. Neophytou Trading Co Ltd

 

Η Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕκαλωσορίζει στην Ελλάδα, και ειδικότερα στην αγορά της Κ. Μακεδονίας κατ΄ αποκλειστικότητα, την εταιρία “E. Neophytou Trading Co Ltd”, leader στον κλάδο των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, με συνολικό μερίδιο αγοράς άνω του 60 % στην αγορά της Κύπρου. 

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο, το εμπορικό σήμα “SERANO” αποτελεί πλέον συνώνυμο της ποιότητας, μέσω της άριστης επιλογής πρώτων υλών και των αυστηρών εργαστηριακών ελέγχων σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. 
Η Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕ, εφαρμόζοντας τα υψηλότερα standard στην αποθήκευση και διανομή, διασφαλίζει και εγγυάται ότι οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα “SERANO”, γνωστά για τη διατροφική και θρεπτική τους αξία, καθώς και την ουσιαστική συμβολή τους στη μεσογειακή διατροφή, θα αποκτήσουν και στην Ελλάδα φανατικούς καταναλωτές.

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "L'Oreal"

        

L'Oreal

 

Η εταιρία Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕ, στο πλαίσιο διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο των καλλυντικών, προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με μία κορυφαία εταιρία στον κλάδο της, τη L’Oréal.


Η υπογραφή L’Oréal, με παρουσία σε 120 χώρες, εξελίσσεται από το 1909 γύρω από μία φιλοσοφία: να καινοτομεί και να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα, στην καλύτερη τιμή, διαμορφώνοντας το μέλλον της ομορφιάς για τις γυναίκες και τους άνδρες όλου του κόσμου, κατορθώνοντας να βρεθεί στην πρώτη θέση παγκοσμίως στον κλάδο της.

 

Η ίδια φιλοσοφία διέπει και την Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕ, η οποία επιθυμώντας να κάνει προσιτά σε ευρύ κοινό τα καλύτερα προϊόντα, στην καλύτερη τιμή, εφεξής θα διανέμει τα προϊόντα L’Oréal” σε όλα τα καταστήματα supermarket, εκτός των εθνικών αλυσίδων, στις περιοχές της Κ. Μακεδονίας.

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ"

        

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ

 


Η εταιρία “Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕ” συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με μία ακόμα σημαντική συνεργασία τον Μάρτιο του 2015 με την εταιρία “Πλαστικά Θράκης”.

Τα πάντα σχετικά με τη συσκευασία καταναλωτικών προϊόντων με εφαρμογή στον τομέα των τροφίμων εμπλουτίζουν τη γκάμα των προϊόντων της “Νεδελτζίδης Ανδρέας ΑΕ”.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχει ως κύριο στόχο και αποκλειστικό γνώμονα τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή.

 

 
Μερικοί συνεργάτες μας...
            

Strongest Companies in Greece