Βραχεία ή μακρά αποθήκευση ξηρών εμπορευμάτων και φορτίων

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. γνωρίζουμε πως η αποθήκευση εμπορευμάτων είναι μια απαιτητική διαδικασία, η οποία απαιτεί καλή οργάνωση, προηγμένα συστήματα μηχανογράφησης και ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες που να μπορούν να φιλοξενήσουν αγαθά που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης (π.χ. προϊόντα που χρειάζονται ψύξη). 

Είναι γεγονός, πως πολλές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να βρουν συνεργάτες που να διαθέτουν τόσο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και υποδομών.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Έχοντας πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των Logistics, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων.

Οι υπερσύγχρονες αποθήκες μας σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα διαθέτουν τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για την αποφυγή αλλοιώσεων στα εμπορεύματα, όπως επίσης και κατάλληλα εργαλεία φορτο – εκφορτώσεων για τη γρήγορη τροφοδοσία των καταστημάτων.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας ακολουθεί τα υψηλότερα standard ασφαλείας και εφαρμόζει τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας, για να είστε σίγουροι πως τα προϊόντα σας θα λάβουν τη μεταχείριση που τους αξίζει.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων που αναζητούν μια ποιοτική και αποτελεσματική λύση για τη φύλαξη των προϊόντων τους, σύμφωνα, πάντα, με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση σχετικά με τη βραχεία ή μακρά αποθήκευση ξηρών εμπορευμάτων και φορτίων.