Επαγγελματισμός και υπευθυνότητα

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. λειτουργούμε με έναν και μοναδικό στόχο. Να προμηθεύουμε τους συνεργάτες μας άμεσα, αξιόπιστα και με ευελιξία.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου έχουμε δημιουργήσει έναν πλήρως εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος είναι ικανός να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο απαιτητικές διανομές εμπορευμάτων.

Αναλυτικότερα, διαθέτουμε αυτοκινούμενο στόλο που αποτελείται από 45 φορτηγά οχήματα και 40 επιβατικά οχήματα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση περισσότερα από 1.000 σημεία στη Βόρεια Ελλάδα και να εκτελούμε πάνω από 45 δρομολόγια σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας.

Έπειτα από 24 χρόνια ενασχόλησης με τον κλάδο των Logistics, είμαστε βαθιά υπερήφανοι για την άριστη εξυπηρέτηση και την ταχύτατη ανταπόκρισή μας, σε κάθε σας ανάγκη.

Αυτό το οφείλουμε στο έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, που είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα, ώστε να σας προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις.

Άλλωστε, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες, και αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία έχουμε οργανώσει ολόκληρο το δίκτυο διανομών μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, πριν καν δημιουργηθούν. Έτσι, μένουμε πιστοί στο όραμα του ιδρυτή μας: «Να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε σας προσπάθεια!»