Διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε., έπειτα από μια μακρά πορεία στο χώρο της τροφοδοσίας Super Market και HORECA, αποφασίσαμε να διευρύνουμε για ακόμα μια φορά τις δραστηριότητές μας, με ένα νέο τμήμα που ονομάζεται «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ».

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ αφορά τη διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, προς όλες τις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος.

Έχοντας φροντίσει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές με ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες, υπερσύγχρονα ψυγεία και πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά - οχήματα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα των συνεργατών μας με την ίδια ποιότητα και συνέπεια που μας διακρίνει τόσα χρόνια.

Δεσμευόμαστε για την ασφαλή διανομή των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς ακολουθούμε όλες τις σχετικές διατάξεις περί υγιεινής τροφίμων της HACCP και τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τόσο κατά το στάδιο της αποθήκευσης, όσο και της μεταφοράς.

Τέλος, η συνολική διαχείριση των ευαίσθητων αυτών προϊόντων γίνεται από ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεσμεύεται να παραδώσει όλα τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία.