Κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα των logistics και γνωρίζουμε τις προκλήσεις του κλάδου.

Για αυτό το λόγο, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την ορθή διαχείριση, αποθήκευση και διανομή των εμπορευμάτων σας, λειτουργώντας πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες σας.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, έχουμε αναπτύξει έναν από τους μεγαλύτερους ιδιόκτητους στόλους οχημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίζουμε την παράδοση των προϊόντων σας εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι κορυφαίες υλικοτεχνικές υποδομές, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τον κλάδο των logistics, όσο απαιτητική και αν είναι, ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και επενδύοντας συνεχώς σε νέα συστήματα και εξοπλισμό.

Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σας με τις πιο καινοτόμες λύσεις και να φροντίζουμε για την έγκαιρη τροφοδοσία των καταστημάτων σας.