Υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής και πώλησης εμπορευμάτων.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας μας, ξεκινήσαμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών, χαράσσοντας μια διαρκώς ανοδική πορεία και αναπτύσσοντας ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες, σύμφωνα, πάντα, με τις ανάγκες της αγοράς.

Περνώντας πλέον στη δεύτερη γενιά, συνεχίζουμε να κινούμαστε δυναμικά στο χώρο των logistics, καθώς σπάμε τα στενά όρια των συνόρων και δημιουργούμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, ώστε να διαθέτουμε τα αγαθά τους σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Έχοντας ως αφετηρία τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στόχος μας να μένουμε πάντα πιστοί στο όραμα του ιδρυτή μας:

«Να φτάνουν στα ράφια των συνεργατών μας ολοένα και περισσότερα ποιοτικά προϊόντα, που θα τους βοηθούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό για να αναγνωρίζονται ως η Νο1 επιλογή.»

Πάντα δίπλα σας, με τις πιο καινοτόμες λύσεις!

Αφουγκραζόμενοι σωστά τις τάσεις της αγοράς, στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. προβλέπουμε και σχεδιάζουμε με μέγιστο επαγγελματισμό και συνέπεια, κάθε στάδιο της διανομής και αποθήκευσης εμπορευμάτων.

Η τήρηση υψηλών ποιοτικών standard, η άριστη εξυπηρέτηση πελατών και η αφοσίωση στα ιδανικά μας, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της επιτυχημένης παρουσίας μας στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επενδύοντας στον κλάδο των logistics, βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις και τα πληροφοριακά συστήματα μηχανογράφησης, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

Έτσι, σηματοδοτούμε την εκκίνηση μιας νέας εποχής, που με σεβασμό στο παρελθόν και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, θα οδηγήσει την επιχείρηση σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Το όραμα ενός ανθρώπου,
η έμπνευσή μας!