Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. θεωρούμε πως είναι χρέος μας να συμμετέχουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, διοργανώνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δράσεις εταιρικής ευθύνης.

Πιστεύουμε πως κάθε σύγχρονη επιχείρηση θα πρέπει να συνδιαμορφώνει το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και να προσπαθεί να δώσει λύσεις για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και παρά την καταστροφή που υπεστήκαμε στις 14.10.2021, δεν σκεφτήκαμε στιγμή να σταματήσουμε να είμαστε αρωγός στην προσπάθεια διαφόρων φορέων για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Μένοντας λοιπόν πιστοί στο όραμά μας προχωρήσαμε αφιλοκερδώς στη διανομή εμπορευμάτων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Εύοσμου, αλλά και στον Δήμο Ωραιοκάστρου, με στόχο να τα διαθέσουν μέσα από τις δομές τους.

Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος. Ως εκ τούτου, δεν θα πάψουμε ποτέ να διενεργούμε δράσεις εταιρικής ευθύνης και να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη βελτίωση των συνθήκων διαβίωσης, τόσο των εργαζομένων, όσο και των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.