Αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

Στην εταιρεία ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευθύνη της διαχείρισης των προϊόντων σας, για αυτό το λόγο, έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, που διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών σε όλα τα στάδια της διανομής εμπορευμάτων.

Οι κύριες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτουμε και υποκατάστημα στην πόλη της Καβάλας, που μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε άμεσα και με ταχύτητα, ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, αλλά και τη Θράκη.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μας, διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την αποθήκευση των αγαθών σας, καθώς έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τα παγκόσμια ποιοτικά standards. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε:

  • Περισσότερα από 11.000 τετραγωνικά μέτρα και πάνω από 80.000 κυβικά μέτρα για αποθήκευση προϊόντων ξηρού φορτίου.
  • 3000 τετραγωνικά μέτρα με σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους (ψύξη και κατάψυξη) για τη διατήρηση ευπαθών προϊόντων ψυγείου.
  • Πάνω από 45 καθημερινά δρομολόγια, τα οποία εξυπηρετούν περισσότερα από 1.000 σημεία.

Επιπλέον, δίνουμε τεράστια σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο αποτελεί τον πυρήνα της εταιρείας μας, και είναι ο λόγος που έχουμε καθιερωθεί ως ηγέτης στο συγκεκριμένο κλάδο.

Περισσότεροι από 135 εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.